За кошмарни условия в център за лечение на COVID в Камбоджа

...
За кошмарни условия в център за лечение на COVID в Камбоджа
Коментари Харесай

Радост Драганова за ужаса в Камбоджа: Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона

За кошмарни условия в център за лекуване на COVID в Камбоджа описа преди дни Радост Драганова. Водещата на " Мармалад "  вече се завърна от Пном Пен и гостува в студиото на " Тази заран ", с цел да показа за кошмара, който е претърпяла в азиатската страна.

Хората би трябвало да бъдат доста деликатни, когато подхващат някакво такова пътешестване - желая да предупредя, че могат да се случат доста непредвидени неща, сподели Драганова.

Знам, че ние не бяхме заболели. Те нищо не ти демонстрират и от гранична полиция просто те отделят. Ти не знаеш какви са ти резултатите. Отделиха детето ми и го заведоха в изолирана зона, сподели тя.

Радост Драганова споделя на управляващите, че също ще отиде там, където са отвели 15-годишната й щерка. Така двете попадат в COVID център.

Центърът беше като затвор, ограден с бодлива тел, показа тя, като добави, че и двете с щерка й са били имунизирани. Ако се разболееш, там лекуват всички с две хапчета – едно бяло и едно алено, сподели тя.

Плаща се за този " разкош " по 130 $ дневно. Нямаше алкохол, сапун, тоалетна хартия, част от тоалетните нямат порти, каза Драганова.

Дъщеря ми не можа да спи четири дни, тя не може да яде азиатска храна - не й възприема доста добре. Спахме на двора, с цел да не дишаме въздуха, който се вентилира вътре, изясни Драганова пред bTV.

Успяхме да се свържем с външно министерство, които реагираха стремително. Най-близкото посолство е във Витнам, там нашият консул реагира доста съответно. Всичко се разви удобно с помощта на министерството на външните работи на България, сподели тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР